Klantenservice

U bent van harte welkom onze showroom en ons magazijn te bezoeken op Marconistraat 1a te Zwolle. We zijn geopend op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Om garant te staan voor een bezoek waarin wij alle tijd en aandacht voor u hebben raden wij u aan eerst een afspraak te maken.

Bestellen
Naast een bezoek aan Groothandeldrogisterij,  is het makkelijkst en snelst uw producten online op Groothandeldrogisterij te bestellen, OF
- Per email via info@groothandeldrogisterij.nl
- Per Telefoon: 038-4607121l.

Wij leveren alleen producten aan bedrijven met een geldig KvK-nummer en dus niet aan particulieren. Tevens letten wij er bij uw aanvraag op of de omschrijving van de Kamer van Koophandel overeenkomt met onze branche.

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Ons streven is uw bestelling dezelfde dag gereed te hebben.

Bezorging
Bent u niet in de gelegenheid uw bestelling zelf op te komen halen, dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. De kosten* voor deze service zijn als volgt:

- €40 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling kleiner is dan € 750 excl. BTW
- €20 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling tussen de € 750 en € 1500 excl. BTW is
- € 0 per pallet indien uw totale bestelling groter is dan € 1500 excl. BTW

Onze vaste transporteur levert uw bestelling af op het gewenste adres. Pakketjes tot 25kg, verzenden wij met een koerier. De kosten voor deze service bedragen € 10,33 excl. BTW per pakketje.

* prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen

Betalen
Bij het afhalen van uw bestelling, vragen wij u direct contant te betalen. Indien u gebruik maakt van onze bezorgservice, dan dient u de factuur voor verzending te hebben voldaan.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • contant
  • via iDeal
  • Multisafepay
  • Paypall
  • Betaling na ontvangst
  • VISA en Mastercard

Algemene Voorwaarden
Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ter inzage gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle. De koper dient, op het moment dat de goederen geleverd worden, te onderzoeken of de kwaliteit en de kwantiteit van het geleverde overeenkomt met de bestelling. Eventuele afwijkingen dienen direct aan ons gemeld te worden.

Groothandeldrogisterij is een groothandel in drogisterij artikelen en werkt samen met partijhandelaren, stuntwinkels, webshops, markthandelaren en vele andere retailers. Niet alleen staan wij bekend om het aantrekkelijke assortiment van A-merken, maar verkopen deze ook nog tegen aantrekkelijke prijzen. Vanuit de vestiging in Zwolle coördineren wij  de in- en verkoop van deze artikelen.

Op alle werkdagen staat er een enthousiast team van mensen voor u klaar om u te helpen de juiste producten te selecteren. Wij streven ernaar een groot assortiment en aantrekkelijke prijzen te combineren met persoonlijke interesse, betrokkenheid en service voor onze klanten. Wij geloven dat betrouwbaarheid en eerlijkheid richting onze klanten en onze leveranciers de basis is voor een duurzame aanwezigheid in deze markt.

Deskundigheid schiet als een rode draad door het zorgvuldig gekozen assortiment, wat niet alleen gericht is op lage prijzen, maar ook zeer populair in de markt ligt.