Over ons

Groothandeldrogisterij is een groothandel in drogisterij artikelen en werkt samen met partijhandelaren, stuntwinkels, webshops, markthandelaren en vele andere retailers. Niet alleen staan wij bekend om het aantrekkelijke assortiment van A-merken, maar verkopen deze ook nog tegen aantrekkelijke prijzen. Vanuit de vestiging in Zwolle coördineren wij de in- en verkoop van deze artikelen.

Wij streven ernaar een groot assortiment en aantrekkelijke prijzen te combineren met persoonlijke interesse, betrokkenheid en service voor onze klanten. Wij geloven dat betrouwbaarheid en eerlijkheid richting onze klanten en onze leveranciers de basis is voor een duurzame aanwezigheid in deze markt.

Deskundigheid schiet als een rode draad door het zorgvuldig gekozen assortiment, wat niet alleen gericht is op lage prijzen, maar ook zeer populair in de markt ligt.

Bestellen

U kunt de producten makkelijk en snel online bestellen op Groothandeldrogisterij óf per email via info@groothandeldrogisterij.nl.

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wij streven er dan ook naar om deze binnen 1-2 werkdagen aan u te verzenden.

Mocht het gewenste product niet voldoende op voorraad zijn, dan raad ik u aan om contact op te nemen met onze support afdeling. Zij kunnen te allen tijden voor u na kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het minimum bestelbedrag bedraagt €150,-. Orders onder de €150,- kunnen niet worden verwerkt.

Bij het plaatsen van een zakelijke bestelling, vervalt het herroepingsrecht.
Helaas is het hierdoor niet mogelijk om uw bestelling te annuleren. Daarnaast vervalt het recht om de producten te retourneren óf te weigeren aan de deur ten tijde van de levering.

Levering

Bent u niet in de gelegenheid uw bestelling zelf op te komen halen, dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice.

Onze vaste transporteur levert uw bestelling af op het gewenste adres. Pakketjes tot 25kg, verzenden wij met een koerier. De kosten voor deze service bedragen € 4,95 per pakketje. Bedraagt uw bestelling méér dan 25KG, dan wordt deze op de volgende wijze en de daarbij komende kosten aan u verzonden:

€40 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling kleiner is dan € 750,- excl. BTW

€20 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling tussen de € 750,- en € 1000,- excl. BTW is

€ 0 per pallet indien uw totale bestelling groter is dan € 1000,- excl. BTW

*Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen

De verzendkosten op onze website, is een voorlopige berekening. Het kan dan ook voorkomen dat wij na het plaatsen van uw bestelling een herbereking maken en deze kosten in rekening brengen. U ontvangt hier automatisch bericht over via de e-mail.

Betaling

Bij het afhalen van uw bestelling, vragen wij u direct contant te betalen. Indien u gebruik maakt van onze bezorgservice, dan dient u de factuur voor verzending te hebben voldaan.

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

Contant betalen bij afhalen in Zwolle

iDeal

Paypal

Afterpay

VISA en Mastercard

Contact

Heeft u vragen óf bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt contact opnemen met onze supportafdeling via info@groothandeldrogisterij.nl

Op werkdagen zal er binnen 24 uur gereageerd worden op uw e-mail.

We zijn geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Algemene Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ter inzage gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

Wij leveren alleen producten aan bedrijven met een geldig KvK-nummer en dus niet aan particulieren. Tevens letten wij er bij uw aanvraag op of de omschrijving van de Kamer van Koophandel overeenkomt met onze branche.

De koper dient, op het moment dat de goederen geleverd worden, te onderzoeken of de kwaliteit en de kwantiteit van het geleverde overeenkomt met de bestelling. Eventuele afwijkingen dienen direct aan ons gemeld te worden.